Uns 160 alumnes de diferents escoles del Pallars Sobirà han participat en la novena edició de neteja dels rius. A través del projecte Iniciativa Rius, durant 4 dies es faran tasques de recollida de deixalles en diferents trams dels rius Noguera Pallaresa, Noguera de Tor i Noguera de Cardós. Aquesta primera jornada ha estat dedicada als infants.

Unes tasques d’on se n’extreu tot tipus d’objectes i materials com han pogut constatar els voluntaris d’aquesta jornada.

Des de l’Associació esportiva Pallars ja fa temps que es treballa per la conscienciar sobre la necessitat de cuidar el medi natural per part de tothom, els infants i joves del territori que hi conviuen dia a dia, al turisme que en gaudeix durant les vacances i també a les empreses que hi treballen.
També es compta amb el voluntariat dels cicles formatius de l’institut de Sort i el Parc Natural de l’Alt Pirineu. I els dies 24 i 31 d’octubre diferents entitats i cossos de seguretat participaran en les tasques de neteja obertes a tothom. Només cal inscriure’s a través de l’associació.

Parlen al vídeo: LIONEL PLA, PRESIDENT ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS - ANNA i IRIA - RICARD i OLAU