La plataforma ecologista Cerdanya en Acció pel Clima busca persones implicades que aportin les seves idees. L'agrupació va néixer fa poc més d'un any, arrel de la protesta organitzada a Puigcerdà per defensar l'Amazònia i, també, per sumar-se al moviment Fridays For Future. Des d'un principi la plataforma ha comptat amb sis persones però ara en necessita més per tal de seguir treballant.

Si bé qualsevol persona que ho desitgi pot formar part de la plataforma, des d'aquesta animen especialment als joves de la comarca.

Enguany, per la pandèmia, l'agrupació no ha pogut organitzar cap acció física, tot i que ha mantingut l'activitat a les xarxes socials. Confia en poder tornar a reunir-se mensualment, com ho feia abans de la crisis sanitària, i dissenyar noves accions en favor del clima.

Parlen al vídeo: ADELITA HERRERA, PORTAVEU CERDANYA EN ACCIÓ PEL CLIMA