El passat 30 de setembre el telefèric de la Vall Fosca va tancar temporada i ho va fer amb unes xifres de visitants molt satisfactòries. Malgrat no haver pogut començar temporada el dia 1 de juliol com és habitual a causa d’uns problemes tècnics que es van haver de solucionar abans d’iniciar el servei, a dia del seu tancament havien passat per l’equipament 20.368 persones.
El telefèric va iniciar els seus viatges al mes d’agost, un mes més tard del previst, i només aquest d’agost ja va sumar 2000 persones més els mateixos dies de la temporada passada. També el mes de setembre ha vist incrementada la xifra de viatgers, concretament gairebé en 400 persones.
Tot i haver circulat només 2 mesos, quan normalment ho fa 3, la diferència de visitants amb la temporada passada només ha disminuït en 4700 persones.
El telefèric és l’entrada sud al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i un equipament molt concorregut. Ara estan previstes més revisions per tal que al mes de juliol pugui començar la nova temporada amb normalitat.