Bon treball del Cadí la Seu contra el València malgrat que s’ha quedat sense recompensa. El conjunt urgellenc han plantat cara, però ha acabat perdent a casa per deu punts. El resultat final ha estat de 67 a 77, un marcador que no reflecteix un matx molt disputat.

El partit ha arrancat amb un parcial de 12 a 23. Al segon quart el Cadí ha retallat distàncies, i l’encontre s’ha aturat amb una diferència al marcador de 6 punts favorable a les visitants. A la represa, el treball de les locals ha continuat fins a posar per davant, 67 a 62, però en els últims 5 minuts les urgellenques s’han quedat sense combustible i el València ha registrat un parcial de 0 – 15.

Les urgellenques han tingut l’absència de les dues capitanes, a la baixa de Yurena Díaz si ha afegit la de Georgina Bahí per una lesió al turmell.

Rebecca Allen amb 20 punts ha estat la màxima anotadora, seguida de la jugadora urgellenca, Ariadna Pujol amb 16 punts. Després de la cinquena jornada de la lliga, les urgellenques ocupen la vuitena posició.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - GALA MESTRES, JUGADORA CADÍ LA SEU