La fira de Sant Ermengol s'adapta a la situació sanitària. Pel que la vint-i-sisena edició de la Fira de Formatges del Pirineu aposta pel format digital. A través del Canal de Youtube, ofereix aquest octubre tres tastos guiats de formatges, a càrrec del gastrònom Pep Palau. Els vídeos aniran sortint al llarg de l'any.

Els productes són de les formatgeries que havien de participar en l'edició d'enguany de la fira.

També compta amb dues propostes audiovisuals més, que també s'ampliaran: d'una banda, una recepta de cuina, es tracta d'una selecció de restaurants de l'àmbit pirinenc que facin servir el formatge artesà del Pirineu a les seves cartes. D'altra banda, s'inclou un taller d'elaboració de formatge.

I per poder traspassar la pantalla i degustar els formatges la pàgina web de la fira, compta amb un directori de formatgeries artesanes del Pirineu que fan servei de venda en línia i/o servei a domicili per la covid.

Amb el nou format, la fira És destemporalitza, tot mantenint el seu objectiu reivindicar el fomatge artesà.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA