El risc de rebrot de covi-19 segueix baixat a Cerdanya. A mitjans de setembre el risc es situava en gairebé 2000 i era la comarca de Catalunya amb una situació més preocupant. En les darreres hores el risc és de 297,33, mentre que la taxa de reproducció de la malaltia és inferior a u, que és el desitjable. Per tant, malgrat les xifres no són positives, han millorat en els darrers dies.

Pel que fa al nombre de casos de coronavirus, a Cerdanya s'hi han detectat 480 positius, 188 a l'hospital transfronterer. Aquest divendres, hi ha quatre pacients amb Covid ingressats en aquest centre i cap hospitalitzat sospitós. A la comarca hi han hagut 17 trasllats a altres centres sanitaris, mentre que 60 pacients han rebut l'alta.

També, des de l'inici de la crisi sanitària, s'han registrat 6 defuncions per coronavirus, dues de les quals a causa del brot detectat a la residència sociosanitària de Puigcerdà.

Segons el departament de Salut, la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran ha registrat 41 nous positius de covid-19 en les darreres 24 hores.