L’Ajuntament de Tremp ha decidit per responsabilitat, i d’acord amb les noves mesures aplicades pel govern de la Generalitat per tal de frenar la propagació del Covid-19, suspendre el format presencial de la Fira del Codony del proper 31 d’octubre i traslladar-la al format virtual.

A través del portal firacodonytremp.cat es podrà seguir diferents propostes que ara mateix s’estan treballant i adaptant.

El que sí que està previst que es mantingui de forma presencial el cap de setmana de la fira són les activitats del Cordevi, una visita en una explotació de safrà i un maridatge enorartístic a un celler del municipi. També es manté el concurs d’aparadors de temàtica de codony i fira. Precisament, l’activitat del Cordevi prevista per aquest mateix cap de setmana sí que s’ha hagut d’ajornar a l’estar programada a un espai interior.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA TREMP