L'Oficina Jove de Cerdanya proposa als nois i noies de la comarca pintar un mural a l'exterior de la la caseta de joventut, situada a tocar de la seu del Consell Comarcal. L'activitat, que es durà a terme aquest dissabte al matí, pretén animar els joves a expressar-se a través de l'art. El treball final, a més, tindrà un missatge inclusiu.

A banda de crear aquest mural amb missatge, amb aquesta activitat també es vol evitar que s'embruti la paret, com ha passat en diverses ocasions.

La iniciativa s'emmarca dins el projecte Tastets Culturals a les Oficines Joves, el qual proposa diferents tallers.

Des de l'Àrea de Joventut han recordat que les iniciaves de lleure no s'han hagut de suspendre per la covid-19 i que, a més, aquesta es portarà a terme a l'aire lliure. Això sí, els nois i noies hauran de seguir una sèrie de mesures per evitar contagis, com ara utilitzar mascareta, respectar les distàncies o desinfectar el material utilitzat.

Per participar cal inscriure's prèviament a través de les xarxes socials o whatsapp.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CERDANYA