Compromís X Pirineu ha fet una interpel·lació al ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell celebrat aquest dijous a la tarda on ha qüestionat les competències de l’ens comarcal i el Consell d’Alcaldes.

La presidenta del Consell Comarcal ha explicat que el Consell d'Alcaldes té un pes important a la comarca, però que no traspassa les competències que no li corresponen.

Lladós considera que la percepció de CompromísXPirineu ve donada atès que el grup de l'oposició no compta amb cap representant al consell d'alcaldes.

Així mateix en el torn de precs Compromís ha expressat el seu suport al personal sanitari, els mestres i el sector de la restauració afectats per la crisi de la covid. També si ha sumat l'equip de govern, que ha demanat responsabilitat individual per fer front a la situació.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍSXPIRINEU - JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CONSELL COMARCAL ALT URGELL