Aquest dijous 15 d'octubre és el Dia Internacional de la Dona Rural. En el marc d'aquesta celebració, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va organitzar divendres passat una jornada tècnica per via telemàtica. La sessió va abordar les claus per connectar amb les persones consumidores. I va comptar amb la intervenció de la representant de Menja't Alt Urgell, Urgell Isús.

També va prendre part a la trobada una altra urgellenca, Urgell Escribà, per explicar la seva experiència en el programa de mentoratge professional.

Segons dades del 2019 del Departament d'Agricultura, de les 43.000 explotacions agrícoles de persones físiques que hi ha a Catalunya, un 31% de les quals les dones en són titulars, davant un 69% d’homes.

Parlen al vídeo: URGELL ISÚS, MENJA’T ALT URGELL - URGELL ESCRIBÀ, COOPERATIVA  BOUMORT  INDÒMIT ECOTURISME.