Palau de Noguera ja gaudeix del mural que explica la seva història a l’entrada del poble. Una obra artística titulada Palau, vil·la hospitalera 1162-1851 que és de grans dimensions que fa un recorregut per la història de Palau i també convida als visitants a endinsar-se als carrers del poble que encara conserven mostres d’aquest passat tan curiós.

Palau arriba a ser un poble molt important sota la protecció dels Hospitalers amb muralla i torres i l’entrada era per la part de riu. Just a l’altra banda de l’entrada actual. Hi ha pagesia i artesania. Tots aquests elements queden reflectits a l’obra que Peter Alan Hull està treballant.

L’obra es troba a la façana de la Cooperativa de Sant Antolí que ha col·laborat en el projecte impulsat per l’Associació Palatium, de recuperació i conservació del patrimoni del poble.

Parlen al vídeo: MONTSERRAT SANTAMARIA, ASSOCIACIÓ PALATIUM - PETER ALAN HULL, ARTISTA