Un dels pacients del Sant Hospital ingressat per coronavirus ha mort aquest dijous. És la tercera defunció registrada a la Seu d'Urgell des del mes d'agost. A l'hospital de la capital alt urgellenca hi ha aquest dijous quatre pacients en seguiment per complicacions de la malaltia.
També hi ha 30 casos positius actius aïllats a domicili a l’àrea bàsica de Salut de la Seu d’Urgell. A més, de 188 persones confinades a casa com a contactes directes dels positius. Val a dir que en les últimes 24 no ha augmentat el nombre de casos positius.
El risc de rebrot a la Seu es manté alt i aquest dijous és de 630 punts, una xifra que s'ha reduït en 42 punts en les darreres hores. També ha disminuït lleugerament la taxa de reproducció de la malaltia als set dies, que és d'1,98 punts, quan dimecres era de 2,04. Per tant, de mitjana, cada persona encomanada transmet el virus gairebé a dues persones més, quan el límit recomanat és d'1.
Pel que fa a la comarca alt urgellenca, l'índex de risc de brot és de 493 i la taxa de reproducció és 1.96.