L’Església de la Mare de Déu de Ribera de La Pobla de Segur va fer ple gairebé en el seu aforament màxim permès en aquests moments de pandèmia el diumenge a la tarda en l’actuació d’Àlex Vila, amb la tenora i Pau Riuró amb l’orgue.
Es tracta del concert que la vint-i-dosena edició del festival Orgues de Ponent i del Pirineu ofereix a la Pobla. Aquest festival de música de tardor va començar el passat 10 de setembre a Verdú i finalitzarà el 7 de desembre a Puigcerdà.
Dins d’aquesta programació està previst que el Pirineu aculli encara 4 concerts més: a Tremp, Talarn, la Seu d’Urgell i Puigcerdà.
Des de l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida es fa una aposta ferma per la cultura musical, i sempre que les autoritats sanitàries ho permetin, s’oferirà els concerts programats, on l’orgue és el protagonista indiscutible.