La residència sociosanitària de Puigcerdà ha reprès les visites dels familiars, després que el brot de covid-19 detectat al centre a mitjans de setembre obligués a suspendre-les. Així, doncs, des del passat 5 d'octubre els familiars que ho desitgin poden veure i conversar presencialment amb els residents.

El sistema és el mateix que el que es va establir el passat mes de juny: els familiars accedeixen al jardí però no a l'interior de l'edifici. Els residents els esperen en una habitació amb finestra habilitada per l'ocasió. Les visites duren uns 20 minuts i es fan sempre amb cita prèvia. També es fa control de la temperatura als familiars, els fa netejar les mans amb gel hidroalcohòlic i és obligatori l'ús de la mascareta. Quan acaba la trobada, es fa una desinfecció de l’espai i es prepara per la següent.

La residència de Puigcerdà té actualment un centenar de residents. El brot de covid-19, que ja està controlat, va afectar 17 persones, entre treballadors i usuaris. Dos residents d'edat avançada que van donar positiu van morir a finals del mes passat.