Aquest dimecres al vespre s'ha celebrat la segona conferència del cicle "Parlem d'Història-Desenterrant el Passat". Per la situació sanitària, els organitzadors havien apostat per fer les xerrades en dos formats: digital i presencial. Però davant el repunt de casos de la covid, la conferència d'aquest dimecres s'ha fet només per via telemàtica.

El cicle continua en peu. Les conferències programades inicialment a la Seu d'Urgell es podran seguir digitalment.

Per ara, no està tancat el format de les xerrades previstes a Organyà i Alàs i Cerc. Tot i que, des de l'ajuntament de la capital alt urgellenca consideren convenient evitar la presencialitat dels actes durant quinze dies.

El cicle també compta amb dues visites guiades. La primera ruta ja es va dur a terme i la segona estava prevista per al 25 d'octubre. Tot i que tot sembla indicar que s'ajornarà.

Parlen al vídeo: JULIO QUÍLEZ, DIRECTOR DE L'ARXIU COMARCAL DE L'ALT URGELL - CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA