El Govern de la Generalitat ha autoritzat aquest dimarts el traspàs de la gestió de l’Estació d’Esquí de Boí Taüll, d’Actius de Muntanya a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tal com va avançar Pirineus Televisió el passat divendres. Aquesta operació és una molt bona notícia per la comarca de l’Alta Ribagorça, que feia temps que l’esperava, i que garanteix l’obertura de l’estació d’esquí i el manteniment dels llocs de treball, uns 140 de directes i més de 300 d’indirectes.

El Govern va aprovar l’acord que permetia a les empreses públiques Actius de Muntanya, S.A. i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya formalitzar un conveni de cooperació en la direcció de la gestió de l’Estació d’Esquí de Boí Taüll durant la temporada 2019-2020, fet que va permetre obrir el complex. A finals de temporada, Ferrocarrils havia de presentar un pla de viabilitat i d’inversions, segons els quals el govern proposaria Ferrocarrils com a nou titular de l’explotació, que ara s’ha materialitzat. De manera que l’estació de Boí Taüll obrirà aquesta temporada ja sota la titularitat de Ferrocarrils.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA