El Museu Diocesà d'Urgell allarga durant l'any el servei de visites guiades a la catedral de Santa Maria d'Urgell i a l'equipament museístic. L'objectiu es continuar donant a conèixer les vicissituds del conjunt arquitectònic i la seva història.

També amplia l'oferta de visites guiades. Un cop al mes hi haurà l'opció de conèixer l'església de sant Vicenç d'Estamariu i la catedral. Així mateix, es preveu mensualment descobrir el monestir romànic de Sant Serni de Tavèrnoles situat a les Valls de Valira amb una visita combinada amb la catedral de la Seu.

L'aposta arriba després de la bona valoració de la proposta cultural que ha combinat la visita a l'església d'Estamariu i la catedral el passat cap de setmana en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.
També, en el marc d’aquestes jornades, va tenir lloc una visita a l'Arxiu Diocesà d'Urgell a càrrec de l'arxiver, Mossèn Benigne. El balanç de la iniciativa ha estat molt positiu.

Parlen al vídeo: CLARA ARBUÉS, DELEGADA DE PATRIMONI DEL BISBAT D’URGELL