Les estacions d'esquí preveuen encetar la temporada amb força normalitat, malgrat el covid-19. Els seus responsables han elaborat un manual de bones pràctiques de l'esquí en època de pandèmia i han deixat clar que els seus equipaments són entorns segurs. També han indicat que les mascaretes facials, inclosos els buffs, ulleres, guants i cascos són peces estàndard de l’equipament d’esquí o surf de neu.
L'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya ha destacat que la major part del temps que es passa en una estació d'esquí és a l'aire lliure, baixant per les pistes. Pel que fa a l'ús dels remuntadors, els responsables de les estacions han emfatitzat que també es poden utilitzar amb seguretat sanitària perquè són a l'aire lliure, són trajectes de menys de 10 minuts i amb flux d'aire. A més, han explicat que funcionaran amb capacitat normal, per evitar el temps d'espera a la cua. Unes cues que, amb tot, ja són amb distància degut a la longitud d'esquís i taules de surf de neu.
La neteja constant serà un altre dels elements a tenir en compte aquesta temporada. Les estacions adoptaran rutines de neteja i desinfecció per a totes les àrees. Un altre factor clau serà la comunicació amb els esquiadors, tant de les mesures com dels plans d'accés i circulació interna.