Les propostes culturals de la capital alt urgellenca tornen a gaudir-se a través de les pantalles. L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha anunciat aquest dimecres que suspèn la presencialitat de les activitats culturals fins a nou avís, pel que se celebraran en format digital. És el cas del cicle Parlem d’Història-Desenterrant el Passat. Tot i que altres activitats s’han ajornat.

S’ha posposat l’espectacle ‘Imitólogo’, que s’havia de representar divendres 16 d’octubre. El monòleg forma part de la programació d’oci alternatiu INSOMNI Tardor que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Aquesta com la resta d’activitats previstes en el programa cultural i de lleure tindran lloc quan la situació sanitària ho permeti.

També s’han ajornat les rutes programades en el marc de la fira de Sant Ermengol. La decisió arriba després que dimarts el consistori va anunciar la suspensió de la mostra de formatges.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL