L’Alt Urgell organitza dues formacions adreçades a dones. Les sessions estaran dedicades a l’emprenedoria i a la consciència emocional, i es desenvoluparan al mes de novembre.
La formació “Potencia l’èxit en la teva empresa” consta de quatre sessions i s’adreça a dones emprenedores o que tinguin alguna idea de negoci o projecte professional. Una de les eines que s’utilitzaran és el model per a empreses de nova generació, Success Factor Modelig. 
L’altra activitat “Consciència emocional” amb una única sessió va dirigida a dones que vulguin augmentar el seu nivell d’autoconsciència, comprendre millor les emocions. En definitiva, generar més benestar en el dia a dia.
Les places són limitades i les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de tramitar al correu electrònic igualtat@capau.cat o al telèfon 973 35 41 02.
Aquestes activitats compten amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el CETAP, la iniciativa Catalunya Emprèn i el projecte Som Pirineu. La proposta la finança la Diputació de Lleida i el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU).