La novel·la L’any que va caure la roca, de l’escriptor pallarès Pep Coll, i que va veure la llum a principis de setembre ja ha llençat al mercat la segona edició i llocs com La Pobla de Segur, Tremp, Sort i Organyà ja han gaudit de presentacions. Una novel·la on Malpui, el poble que ja ha sortit a altres novel·les de l’escriptor inspirades al Pallars Jussà, torna a ser protagonista, ara per desaparèixer, com a símil d’un món canviant que deixa lloc les noves generacions i formes de viure.

El llibre també deixa veure els esdeveniments històrics de l’època on està ambientat, però en aquest cas vista des del món rural.

Malgrat la situació de pandèmia i les mesures de seguretat establertes, són molts els lectors que s’han animat a venir a les presentacions, i l’autor està satisfet amb l’acollida que ha tingut el llibre.

Parlen al vídeo: PEP COLL, ESCRIPTOR