El Cadí La Seu s'ha endut la primera victòria com a visitant a la lliga femenina Endesa. Les alt urgellenques han vençut i convençut a la pista del Zamarat per 55 a 72.
Un bon inici del conjunt alt urgellenc ha permès a les visitants tancar el primer quart amb el marcador favorable 16 a 27. En el segon quart s'ha mantingut la diferència dels 11 punts, i el partit s'aturava amb l'electrònic a 33 a 44.

Després del pas pels vestidors, les locals han trencat la barrera dels deu punts. Però les urgellenques no han frenat el seu joc, i en els últims 10 minuts han ampliat l'avantatge fins als 23 punts.

Actuació destacada de dues jugadores urgellenques internacionals, Quinn Dornstauder amb divuit punts, i Danni Williams amb 17 han liderat l'atac. També bona intervenció de l'aler Ariadna Pujol que ha registrat dotze punts.
Amb un balanç de dues victòries i dues derrotes les alt urgellenques se situen a la sisena posició. Amb el mateix nombre de victòries i derrotes es troben el Gernika, cinquè classificat, i IDK Euskotren i Araski, setè i vuitè a la taula.
Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU