En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el passat 10 d’octubre, es va presentar a Tremp el projecte Donem-nos a conèixer. Un projecte impulsat des d’Alba Jussà i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp i el Comerç Associat de Tremp que vol treballar contra l’estigma social en salut mental.

La presentació va comptar amb testimonis en primera persona que van explicar les seves experiències i l’acte va estar amenitzat per l’Esperanceta de Casa Gassia.
Precisament ja hi ha diverses persones que formen part d’un Grup d’Ajuda Mútua, autogestionat i inclusiu, al que animen a qualsevol que s’hi vulgui unir a participar i que es estan en contacte i col·laboren amb altres GAMs.

Les polseres de projecte Donem-nos a conèixer ja es poden trobar aquesta setmana en diferents comerços de Tremp.

Parlen al vídeo: HUG ROGER FIGUERA, PORTAVEU DONEM-NOS A CONÈIXER