La Vall de Boí ha celebrat aquests dies la cinquena edició del Festival de Senderisme. Un Trek Festival que s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat per evitar la propagació del Covid-19, però que ha fet gairebé ple a totes les activitats programades. Activitat que combinen el senderisme amb el coneixement dels diferents patrimonis que formen la vall com el cultural, l’etnogràfic, el cel fosc i la fauna i la flora.

El conjunt romànic de la Vall de Boí també juga un paper important en aquest festival, on ofereix visites no tan sols als temples sinó al seu entorn.

El Vall de Boí Trek festival ha comptat amb una dotzena d’activitats repartides des de dissabte fins dilluns i tot i que ha tingut molts participants de fora, també hi ha hagut força públic local que ha participat a les activitats.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, TÈCNICA TURISME DE LA VALL DE BOÍ