El sènior masculí del CG Puigcerdà s'ha emportat tres punts importants de Sant Sebastià en la segona jornada de la lliga. Els cerdans van saber patir i remuntar dues vegades per acabar amb un marcador de 4-5.
Després de començar perdent, els experimentats Morer i Muñoz van saber donar la volta al lluminós. En el segon període la remuntada local va deixar sense arguments als groc i negres que semblaven més cansats que els seus rivals. Menys superioritats pels dos equips en aquesta part. El Txuri volia posar-se líder i era força efectiu de cara a porteria aconseguint un parcial de 2-0 en el període que deixava el 3-2 al segon descans.
Només començar el tercer temps els bascos van aconseguir el 4-2. La reacció dels cerdans no es va fer esperar. Primer Muñoz aconseguia el seu segon gol de la nit de penal. Pocs minuts després Prokop anotava el quart. A poc més de 8 minuts per acabar una jugada de Boronat deixava en bona disposició a Morer per marcar el gol definitiu.
Una victòria de prestigi que demostra que l’equip de Barnola i Hilario, tot i les baixes amb les que havia viatjat, té molts efectiu per alinear i de qualitat.
Amb la victòria el CG Puigcerdà es manté al capdamunt de la classificació amb dues victòries en dos partits, curiosament els dos a domicili. El proper partit també serà a fora el 24 d’octubre, a la pista blaugrana.