L'ajuntament peramolí ha aprovat en el ple d'aquest octubre l'expedient d'expropiació forçosa del castell de Peramola. L'actuació és una de les prioritats del mandat de l'equip de govern davant el mal estat de conservació de l'edifici. Ara, el següent tràmit, és comunicar l'aprovació de l'expedient als propietaris del castell.

El consistori ha estimat que el valor de l'immoble és de 9.000 euros. I, la reconstrucció d’uns 400.000 euros.

L'ajuntament ha sol·licitat una ajuda a la Diputació de Lleida per arreglar la teulada. Així mateix, espera rebre subvencions de la Generalitat de Catalunya que podrien ascendir als 200.000 euros. Pel que fa al calendari, les obres podrien començar a mitjans del 2021, tot i que el consistori ha assenyalat que el procés d’expropiació és llarg i poden aparèixer entrebancs.

Parlen al vídeo: GEMMA ORRIT, ALCALDESSA DE PERAMOLA