El pont del Pilar ha portat molts visitants i segons residents a Cerdanya. Els hotelers s'han mostrat molt satisfets del nivell d'ocupació que han tingut aquests dies, especialment el dissabte i diumenge, quan han fregat pràcticament el ple. Com va passar a la campanya d'estiu, el turisme de proximitat ha tingut un pes destacat.

Els principals atractius per passar uns dies a la comarca són les activitats que es poden fer a l'aire lliure. Sempre han estat un dels principals reclams però enguany, degut a la situació sanitària, encara més. I, sobretot aquesta tardor, les sortides a la muntanya per buscar bolets.

L'alt nivell d'ocupació s'ha notat i força en l'operació tornada. Tant diumenge a la tarda com dilluns hi han hagut retencions a la C-16, des del peatge del Túnel del Cadí fins a Berga, on comença l'autovia.

Un cop finalitzat el pont del Pilar, el sector turístic de Cerdanya confia en tenir forces reserves de caps de setmana, ja que no hi haurà més ponts fins el de la Puríssima, a principis de desembre.

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, MEMBRE ASS. HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA