Aquest dissabte 10 d’octubre, és el Dia Mundial de la Salut Mental. Des de la taula de Salut Mental de l’Alt Urgell s’han preparat diverses activitats, sota el títol Totes som salut mental. L’objectiu és sensibilitzar la població i trencar estigmes entorn de les malalties psíquiques. En el marc de la diada, es visionarà “Darrer de les quatre parets. Una altra visió del confinament”. Un audiovisual d’Eva Clausó que exposa la realitat viscuda de les persones amb patologies mentals i familiars durant l’estat d’alarma.

El relat es desenvolupa a partir de cinc protagonistes.

El documental arriba en un moment en què que les malalties mentals segons alguns experts han anat a l’alça a conseqüència del confinament i de les dificultats econòmiques derivades de la Covid-19.

L’audiovisual es podrà veure dissabte durant tot el matí a la biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell. A les dotze del migdia a l’Ajuntament d’Oliana, i a dos quarts d’una del migdia a la Sala Xart d’Organyà.

Parlen al vídeo: EVA CLAUSÓ, DIRECTORA DE L’AUDIOVISUAL