L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat al ple l’acord d’adjudicació de les obres de la segona fase del Parc Alcalde Boixareu. Aquesta segona fase preveu la supressió de l’actual camp de futbol, que està previst reubicar a una altra zona del poble on ja hi ha diversos equipaments esportius.

La idea és que un cop els veïns i veïnes vegin com queda l’espai, fomentar la participació ciutadana per decidir quin equipament creuen que s’ha de col·locar a una part del parc.

El pressupost per aquesta segona fase ronda els 290.000 euros. I tot i que s’ha allargat els terminis d’execució dels projectes del Pla de Foment del Turisme fins a finals del 2021, el consistori preveu que aquesta obra concreta s’acabi durant els primers mesos de l’any.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR