Està previst que el proper dimarts s’aprovi l’acord de govern que permetrà que l’estació d’esquí de Boí Taüll passi a formar part del conjunt d’estacions gestionades directament per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, segons ha confirmat a Pirineus Televisió fonts del departament d’Empresa i Coneixement. Això significa que se’n garanteix el funcionament a més llarg termini i la comarca de l’Alta Ribagorça no haurà d’estar cada inici de temporada amb la incògnita de si el seu principal motor econòmic dels mesos d’hivern obrirà instal·lacions.
Aquesta notícia va en consonància amb la petició que el consell comarcal de l’Alta Ribagorça ha fet al Patronat de turisme de la Diputació de Lleida. Es demana suport en la redacció i impuls d’un pla estratègic de turisme per potenciar el sector i, en conseqüència, l’economia de la zona.

Precisament la vicepresidenta del Patronat, Rosa Pujol, en la seva visita a la comarca ha agafat la proposta de col·laboració amb molt interès.

Durant la seva estada a la comarca s’ha visitat diferents espais del Pont de Suert, Vilaller i la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRSIDENTA C. C. ALTA RIBAGORÇA - ROSA PUJOL, VICEPRESIDENTA PATRONAT TURISME