L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà visita aquest dissabte el Txuri Urdin, tres setmanes després d'haver guanyat la lliga contra aquest rival. Serà la tercera jornada i el segon desplaçament per als cerdans, després d’ajornar forçosament el debut a casa la setmana passada per un cas positiu de covid-19 a la plantilla.

Els dos equips que s’han disputat les darreres dues finals de lliga es tornaran a veure les cares. Ara, però, sense els nervis per guanyar un títol es veurà la preparació real dels dos conjunts. La pista basca acostuma a ser difícil per als grocs i negres, que en les darreres temporades els ha costat fer-hi bons resultats.
Els donostiarres voldran batre a l’equip de Barnola i d’Hilario després d’haver pogut treballar més temps en el gel que els seus rivals. Recordem que el conjunt del Puigcerdà ha hagut de fer una aturada obligatòria d'entrenaments durant 10 dies pel positiu de coronavirus. A més en aquest desplaçament hi hauran baixes significatives que obriran les portes a jugadors U20 i d’altres menys habituals.
Malgrat tot, els cerdans intentaran mantenir el liderat de la lliga, que ara mateix encapçala en solitari després de l’arrancada accidentada de la competició.
L'equip femení, per la seva banda, descansa aquest cap de setmana.