L’Ajuntament de Tremp treballa per adequar la Fira del Codony i les activitats relacionades a les mesures de seguretat actuals per evitar la propagació del Covid-19 i així poder celebrar aquest esdeveniment firal.
La fira està prevista pel dia 31 d’octubre i si la situació es manté estable l’ajuntament aposta per tirar-la endavant. De moment ja s’han pres algunes mesures com l’ampliació del recinte firal per garantir les distàncies, i la realització de les activitats complementàries en un espai delimitat i amb inscripció prèvia. Algunes activitats ja confirmades són una presentació d’olis verds del Pallars, un taller d’elaboració d’allioli de codony i una demostració de cuina de la mà del xef Sergi de Meià i restauradors locals. També aquell cap de setmana hi haurà 2 activitats del Cordevi.