Diu la dita que la tercera és la bona. I, s'ha complert per al Cadí La Seu. El conjunt urgellenc ha sumat la primera victòria en el tercer partit de lliga. Les urgellenques han superat el Saragossa per 60 a 57 davant l'afició. Un matx que es va ajornar pels casos positius per Covid-19 al quadre aragonès.
El Cadí la Seu ha sortit connectat, i s'ha endut el primer parcial per 5 punts. Encara que la distància al marcador s'escurçava al descans a un punt favorable a les locals. A la represa, les alt urgellenques han posat dificultats el Saragossa, amb una única referent ofensiva Gatling, que ha anotat 23 punts.

En el tram final, l'aportació d'Ariadna Pujol i un triple de Geoergina Bahí han decantat un matx ajustat.

El triomf és important per la moral urgellenca i també per la classificació. El Cadí La Seu se situa a la part mitja de la taula, a la novena posició.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - CARLOS RAMON IGLESIAS, ENTRENADOR CASADEMONT ZARAGOZA