El departament de Treball, afers socials i família està buscant finançament per poder fer les obres d’adequació al Centre de Dia de Tremp per tal que l’equipament pugui tornar a obrir portes amb les mesures de seguretat sanitàries que es requereixen actualment. Així ho ha explicat la regidora de benestar de l’Ajuntament de Tremp després d’una pregunta de Compromís per Tremp al ple.

Des de Compromís per Tremp es demana que es busqui una nova ubicació pel Centre de Dia i que se n’augmenti les places. Però també que s’accelerin els tràmits per obrir l’actual.

La regidoria de Benestar ha comentat que va parlar amb el consell comarcal per buscar algun espai si no es podia reobrir l’actual, però finament el departament ha optat per fer les obres d’adequació de l’equipament actual i que ells hi estan en contacte permanent per fer-ne el seguiment.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA MELINES, REGIDORA BENESTAR TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP