En el marc del ple de l’Ajuntament de Tremp i arran de l’enquesta sobre la neteja dels carrers de Tremp impulsada per Compromís per Tremp, l’equip de govern ha instat al grup de l’oposició a fer ús de la comissió de participació ciutadana de què disposa el consistori.

Compromís per Tremp va fer una enquesta i n’ha traslladat els resultats a l’ajuntament perquè coneguin l’opinió dels ciutadans. Però també considera que la comissió no està funcionant.

D’altra banda, l’alcaldessa ha remarcat que s’ha estudiat detingudament l’informe i que ja s’estava treballant en el tema.

També durant el ple es va tractar el tema dels solars buits amb molta vegetació que hi ha al municipi. Compromís reclama que fa un any en va demanar un inventari i una ordenança per obligar a què es mantinguin nets. L’equip de govern li ha recordat que els tècnics del departament hi estan treballant.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP