La Seu d'Urgell ha donat llum verda a la creació del Consell Municipal d'accessibilitat i Mobilitat. El nou òrgan dóna resposta a la moció presentada el desembre de l'any passat pel grup de compromís per la Seu. El consell amb una àmplia perspectiva sorgeix per millorar els desplaçaments de persones i vehicles al municipi. A més, tindrà un caràcter assessor en la configuració del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de la ciutat. A més,

En la preparació Consell Municipal d'accessibilitat i Mobilitat hi han participat la regidora d'atenció a les persones Marian Lamolla, el regidor d'urbanisme, Joan Gurrera, la regidora de compromís X La Seu, Carlota Valls, la candidata de La Seu en Comú a les darreres eleccions municipals Montse Rollán, i els tècnics municipals. Precisament, Rollán, formarà part del consell a títol individual en aquesta legislatura. El nou òrgan també comptarà amb representants del teixit social.
Aquest serà el novè consell municipal de la ciutat, una eina per facilitar la participació dels col·lectius implicats en la presa de decisions del consistori.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL