Bellver no acollirà aquest cap de setmana la 46a edició de la Fira Ramadera. L'ajuntament i els ramaders han decidit suspendre la mostra d'enguany, degut a la situació sanitària. Tampoc hi haurà, doncs, el concurs de bestiar, on hi participen els millors exemplars de vaca Bruna i Frisona i de cavall Pirinenc Català.

Es mantenen, però, la cinquantena de parades multisectorials de la fira, que hi seran des de dissabte i fins dilluns festiu. Aquestes es situaran en un espai més ampli per tal de garantir les distàncies de seguretat entre elles.

La fira Ramadera de Bellver acostuma a aplegar més d'un centenar de caps de bestiar. Com la fira del cavall de Puigcerdà, es celebra a la tardor i és també una trobada dels ramaders de la zona.
L'ajuntament ha volgut mantenir el concurs de dibuix per decidir el cartell de la propera edició de la fira, on hi participen els alumnes de l'escola Mare de Déu de Talló. Ja s'han escollit els finalistes i dimarts es coneixerà el treball guanyador. Tots els dibuixos s'exposaran a la sala Cadí del Centre Cívic Escoles Velles.
Per altra banda, i també coincidint amb la fira, el consistori ha encarregat un vídeo promocional dels productes locals, que es difondrà ben aviat a través de les xarxes socials.

Parlen al vídeo: LAIA SERRA, REGIDORA AGRICULTURA BELLVER DE CERDANYA