En el ple de l’Ajuntament de Tremp d’aquest dilluns al vespre Junts per Tremp i Esquerra han presentat una moció a favor de la suficiència financera dels ens locals que ha comptat amb l’aprovació per unanimitat. El govern espanyol ha emès un comunicat en aquest sentit que preveu que els ajuntaments disposin del superàvit, que els plans econòmics quedin en suspens i que es flexibilitzarà la despesa. Tot i que l’equip de govern espera que es confirmi de forma oficial.

Una altra moció que s’ha aprovat, en aquest cas només amb els vots de Junts per Tremp Esquerra, ha estat la de rebuig a la inhabilitació del president Quim Torra.

Compromís per Tremp no ha participat a la votació de la moció.

El grup de Compromís ha volgut remarcar que Torra havia anunciat al gener la convocatòria d’eleccions després de l’aprovació de pressupostos i l’alcaldessa ha respòs que Esquerra també ho havia demanat però que entén que amb la situació de pandèmia sobrevinguda podia ser una irresponsabilitat.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP