L’Ajuntament de Tremp ha confirmat en el darrer ple celebrat aquest dilluns al vespre que l’Hospital comarcal del Pallars està treballant perquè en breu es pugui dur a terme l’avortament farmacològic des d’aquest centre mèdic.

Aquesta confirmació ha sortit arran de l’aprovació per unanimitat de la moció contra la precarietat del servei d’atenció a la salut sexual i reproductiva en matèria d’interrupció voluntària de l’embaràs presentada per Compromís per Tremp.

Compromís per Tremp entra aquesta moció el 20 d’agost recollint la denúncia del col·lectiu de dones feministes del Pallars Jussà, on es demana que les dones del territori i comarques veïnes disposin dels mitjans necessaris perquè una vegada presa la decisió inicial sobre el seu embaràs, aquesta decisió, conscient i responsable, sigui possible de complir a l'Hospital del Pallars.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP