Durant els mesos d'estiu, l'aparcament d'autocaravanes de Martinet ha rebut la visita de desenes de turistes. L'ajuntament va habilitar aquest espai fa poc més d'un any per tal de donar resposta a una necessitat que ha crescut darrerament i que, la situació sanitària d'enguany, encara ha animat a més viatgers a optar per aquest tipus de vacances sobre rodes.

L'estiu passat la majoria d'usuaris de l'aparcament van ser estrangers, sobretot francesos i holandesos. Enguany, pràcticament tots eren turistes nacionals.
El terreny fa uns 800 metres quadrats i compta amb servei amb dutxes, punts de càrrega elèctrics i una zona per fer el buidatge d'aigües. Està a tocar del pavelló esportiu i de la piscina. A banda d'utilitzar aquests equipaments, els turistes també compren als negocis del poble, fet que des del consistori creuen que dona vida al municipi.

L'aparcament d'autocaravanes ha tingut un cost d’uns 50.000 euros i és l'únic d'aquestes característiques que hi ha a Cerdanya.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLS, ALCALDE DE MONTELLÀ I MARTINET