Intens i llarg debat sobre l'habitatge social en el ple de La Seu d'Urgell celebrat aquest dilluns al vespre. ComrpomísXLaSeu ha presentat una moció per demanar la creació d'un parc d'habitatge públic per fomentar el lloguer social. Tots els grups municipals s'han mostrat la necessitat de disposar d'un parc d'habitatge social. El punt de desacord arriba en el com. Compromís ha defensat una fórmula mixta, però ha assegurat que l'habitatge públic és el que proporciona més estabilitat.

L'equip de govern ha proposat que siguin tercers, com la fundació hàbitat 3, en lloc de l’ajuntament, qui compri els pisos per destinar-los a lloguer social.

La CUP ha plantejat altres mesures per adquirir pisos sense haver-los de comprar per tal de crear un parc d'habitatge públic.

El ple ha rebutjat el punt de la moció al qual es reclamava que l'ajuntament destinés 600.000 euros en les tres properes anualitats en matèria habitatge social.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍSXLASEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - XÈNIA ANTONA, REGIDORA CUP LA SEU