Els Serveis Socials de Cerdanya reprenen el cicle de xerrades i tallers d’acompanyament en la criança dirigit a familiars i educadors. La situació actual no permet, però, fer-lo de manera presencial com es feien sempre, així que s'impartirà telemàticament.

La propera xerrada serà el 14 d'octubre a les 19h. La pediatra Esther Benito parlarà de la gastroenteritis aguda i de com actuar si els petits de casa tenen mal de panxa.

L’aforament és limitat. Per poder assistir-hi és imprescindible inscriure's prèviament.

Aquest cicle de xerrades i tallers gratuït va néixer el 2018 arrel de la demanda d’algunes famílies que tenien interès per conèixer diferents temes relacionats amb la criança dels seus fills i filles en l’etapa dels 0 als 16 anys. Les responsables dels Serveis Socials van engegar aquesta iniciativa, que té lloc almenys una vegada al mes i durant el curs escolar. Compta amb la implicació de professionals de diferents àmbits en funció de la xerrada o taller que s’organitza.