L'Hospital de Cerdanya té set persones ingressades amb covid-19, segons dades facilitades pel mateix centre sanitari. Des de de finals del mes d'agost, quan va començar la segona onada, no hi havia hagut tants positius ingressats. Sí que hi havia hagut però, set persones aïllades, sumant els casos confirmats i els pendents de diagnòstic.

L'hospital cerdà va assolir els màxims el passat 15 d'abril, amb 11 persones ingressades pel virus i quatre sospitosos de tenir-lo.

Des de l'inici de la pandèmia, en aquest centre de caràcter transfronterer s’han detectat 173 positius, dels quals 74 han ingressat. Hi ha hagut un total de 15 trasllats a altres centres sanitaris. 50 pacients han rebut l'alta i són al seu domicili.

En xifres globals, el nombre de casos de coronavirus detectats a Cerdanya supera els 400. Concretament, 423. També s'han registrat un total de 6 morts per covid-19 des de l'inici de la pandèmia.