L'equip femení del CG Puigcerdà ha guanyat a casa al Panthers Milenio de Logroño per 15 a 3. Després d’un inici molt igualat en el que les jugadores de Milenio es van avançar en el marcador, en aquesta ocasió li va tocar remuntar a l’equip cerdà, que va aprofitar el millor rodatge i la profunditat de banqueta per fer un partit de menys a més i acabar-se imposant molt clarament en el marcador.
La defensa de la pedrera Indira Bosch va aconseguir dos gols d’insistència per capgirar el marcador abans del primer descans. En el segon parcial les locals començaven a imposar el seu domini. El llarg desplaçament de les rivals i la manca d'efectius va permetre al Puigcerdà guanyar sense grans dificultats Els gols de la segona van ser obra d'O’hare en dues ocasions, Pareja i Merino.
En la tercera part el CG Puigcerdà va seguir insistint en la porteria rival que ja estava esgotada. Gols, en aquest cas de, Merino en tres ocasions, O’hare, Barangé, Bosch, Pareja, Lliveria i Martí, un cadascuna.
A destacar el debut en la porteria de Marta Mir, que va encaixar 3 gols de 9 llançaments i que, com l’equip, després d’un inici més nerviós, va deixar molt bones sensacions generals.
Amb aquesta victòria les noies de Kulikov es mantenen líders invictes de la competició amb tres partits jugats i tres victòries fent un total de 9 punts. Ara venen dues setmanes de descans per seguir millorant el seu joc.