El Cadí la Seu ha caigut a casa en l'estrena a la lliga davant l'afició per 59 a 67. És la segona derrota que encaixen les alt urgellenques en competició regular. El Ciudad de la Laguna Tenerife ha portat el timó en l'inici del matx, tot i que les urgellenques no s'han quedat endarrere. Al descans, avantatge al marcador era de 4 punts per a les visitants.

A la represa, el partit s'ha capgirat, gràcies a un Cadí més intens i ha millorat les estadístiques en el llançament. 24 punts en el tercer període. En els darrers 10 minuts de partit, s'ha anat en orris la feina feta fins aleshores de les urgellenques: imprecisions i sense encert de cara a cistella. En l'últim quart han anotat 5 punts.

També ha debutat com a jugadora urgellenca a la lliga, Quin Dornsatuder, després de gairebé un mes apartada per uns problemes físics.
El Sedis Bàsquet ha homenatjat a la capitana Georgina Bahí que suma més de 200 partits oficials defensant la samarreta blanc-i-blava.
Pel que fa al partit corresponent a la primera jornada de lliga ajornat entre el Cadí La Seu i el Saragossa ja té data, serà aquest dimecres a les 8 del vespre a la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - CLAUDIO GARCÍA, ENTRENADOR CIUDAD DE LA LAGUNA TENERIFE