Un cas positiu de Covid-19 detectat a la plantilla de l'equip sènior masculí del CG Puigcerdà ha obligat a ajornar el partit de dissabte contra el Majadahonda. Des del club han indicat que es tracta d'un cas asimptomàtic però que tant el jugador afectat com la resta del conjunt han de fer quarantena.

Així, doncs, la segona jornada de la lliga estatal d'hoquei haurà d'esperar a tenir nova data. Recordem que l'enfrontament s'havia de jugar aquest dissabte a la nit a la pista cerdana.

L’altre partit de la jornada sí que es disputarà, i enfronta al CHH Txuri Urdin contra el CH Jaca. Els U20, que també havien de rebre la visita dels madrilenys, tampoc podran jugar degut a l’estret contacte que tenen els jugadors júniors amb els sèniors.

Per la seva banda, l'equip femení rebrà dissabte al Milenio Panthers CP de Logronyo. Les noies de Kulikov són les úniques que han disputat ja les dues jornades inicials, així que sortiran al gel amb més rodatge. L’equip intentarà aconseguir 3 punts més per situar-se líder de la classificació.