L'ajuntament de Puigcerdà ha portat a terme una actuació de millora al carrer Escoles Pies, entre l'avinguda Catalunya i el carrer Carmelites. Els treballs, que van començar dimecres i han finalitzat aquest divendres, han consistit en renovar el ferm i col·locar nova senyalització horitzontal. Aquesta indica el límit de velocitat i que aquest tram és una zona on sovint hi ha escolars, ja que dona accés tant a l'Institut Pere Borrell com a l'escola Vedruna.

Paral·lelament s'ha aprofitat per eliminar algunes barreres arquitectòniques d'aquest vial. De fet, el consistori preveu anar suprimint aquest tipus d'obstacles per facilitar els desplaçaments a les persones amb mobilitat reduïda.

Les obres han estat executades per l'empresa Agustí i Masoliver, S.A.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ