Mor un pacient ingressat al Sant Hospital de la Seu d'Urgell per la COVID-19. La persona d'edat avançada i amb patologies prèvies estava al centre hospitalari per complicacions derivades del coronavirus.
Es tracta de la segona defunció que hi ha a la capital alt urgellenca en la segona onada de brot de coronavirus. Aquest divendres hi ha un pacient ingressat per covid-19 a l'hospital.
Pel que fa a la situació epidemiològica de l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu, aquest divendres hi ha 42 urgellencs aïllats a domicili, en les últimes vint-i-quatre hores han iniciat la quarantena 25 persones. El nombre de casos actius amb seguiment domiciliari és de 16, dos més que el dia anterior.
El risc de rebrot torna a augmentar, aquest divendres se situa als 415. Un increment de més de 55 punts respecte al dia anterior. Al conjunt de la comarca, el risc de rebrot també experimenta una tendència a l'alça i se situa a 263 punts. Pel que fa a la taxa de reproducció del virus es força estable i és d'1,87.