El Cadí la Seu s'estrena com a local a la Lliga Femenina Endesa aquest dissabte a les 8 del vespre. Després que s’ajornés el primer partit a casa de les urgellenques contra el Saragossa per la covid-19. A la tercera jornada de lliga reben el Ciudad La Laguna Tenerife. El conjunt de Bernat Canut espera corregir els errors comesos a la pista de l'Araski, i ser capaces de controlar el rebot.

Les urgellenques buscaran oferir un bon joc defensiu per aturar la capacitat anotadora de les canàries.

La pivot Quinn Dornstauder podria disputar els primers minuts a la lliga. La canadenca no competeix des de la final de la lliga catalana per uns problemes físics.

El debut a casa del quadre urgellenc també ve acompanyat del retorn de 200 aficionats a la graderia. La darrera vegada que el Palau d'Esports es va omplir per un partit del Cadí la Seu va ser el 29 de febrer. El matx se’l va endur el Bembibre per 77 a 81.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU