L'ajuntament d'Alp ha posat en marxa un pla de millora del nucli de la Molina que inclou diferents actuacions que s'aniran portant a terme en els propers anys. De moment, el consistori ha renovat el paviment d'alguns vials, com el de les avingudes d'Alp i Super Molina. L'equip de govern preveu, també, fer una reforma integral de les voreres, ja que algunes es troben força deteriorades. Per ara, la brigada municipal ja ha començat a refer les de l'entrada a la població.

Una altra de les actuacions que es contemplen és la substitució de l'actual canonada d'aigua de fibrociment que passa per sota l'antiga pista Estàndar de la Molina. El projecte ja està redactat, amb l'objectiu de poder començar els treballs abans d'acabar l'any o, si no és possible, a la propera primavera.

Per altra banda, l'ajuntament preveu millorar la passarel·la elevada que connecta l'estació de tren amb una de les zones residencials.

En aquesta darrera actuació l'equip de govern preveu invertir-hi uns 50.000 euros i confia en poder executar els treballs abans que es restableixi el servei de la R3 al febre, on recordem s'hi fan obres de millora des de Puigcerdà i fins a Ribes de Freser.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP